Γιατί Ρώσικα?

  • H γνώση της Ρωσικής γλώσσας θεωρείται πλέον απαραίτητη για τις παγκόσμιες εμπορικές και επαγγελματικές συναλλαγές δίνοντας στους νέους που την ομιλούν περισσότερες εργασιακές ευκαιρίες
  • Συνολικά 320 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μιλάνε Ρώσικα, την επίσημη γλώσσα της Ρωσίας
  • Η Ρωσία είναι αναμφισβήτητα μια μεγάλη οικονομική δύναμη πλούσια σε ιστορία και πολιτισμό

Γιατί σε εμάς;

  • Σύγχρονα συστήματα διδασκαλίας, με χρήση οπτικοακουστικών μέσων
  • Δωρεάν διανομή βοηθητικών φυλλαδίων και επιπλέον ασκήσεων
  • Τακτικά διαγωνίσματα και συστηματική παρακολούθηση της προόδου κάθε μαθητή
  • Άνετο και φιλικό εκπαιδευτικό περιβάλλον, με όλο το προσωπικό πρόθυμο να προσφέρει κάθε βοήθεια σε όλους τους μαθητές
  • Προσιτά και ανταγωνιστικά δίδακτρα

Πτυχία Ρωσικής γλώσσας

Το επίπεδο Α1 είναι το πρώτο πτυχίο που δίνεται στα ρώσικα. Πιστοποιεί τη στοιχειώδη γνώση του εκπαιδευόμενου σε συντακτικό και γραμματική καθώς και σε λεξιλόγιο

Ο σπουδαστής αποκτά της βασικές γνώσεις της ρωσικής γλώσσας οι οποίες καλύπτουν τις βασικές του επικοινωνιακές ανάγκες και του δίνουν την δυνατότητα να συμμετέχει με ευκολία στα κοινωνικά και πολιτιστικά γεγονότα.

Οι επιτυχείς εξετάσεις αυτού του επιπέδου πιστοποιούν τις γνώσεις και ικανότητες μέσου επιπέδου του υποψηφίου που μπορεί να συζητεί και να αναπτύσσει διάφορα θέματα της καθημερινής, πολιτιστικής, επαγγελματικής και κοινωνικής ζωής.

Είναι απαραίτητο για μεταπτυχιακές σπουδές, διδακτορικές και γενικώς του ανοίγει τον δρόμο σε όλα τα πανεπιστήμια της Ρώσικης ομοσπονδίας. Ο υποψήφιος  μπορεί να επικοινωνεί άνετα σε όλα τα θέματα καθημερινής, πολιτιστικής, κοινωνικής καθώς επίσης και της επαγγελματικής ζωής

Το πτυχίο αυτό είναι απαραίτητο για την απόκτηση του βασικού πτυχίου των Ρωσικών ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στη φιλολογία. Ο υποψήφιος στις γραπτές εξετάσεις θα πρέπει να είναι σε θέση επαρκώς να αντιληφθεί και να απαντήσει σε θέματα πολιτισμού, κοινωνιολογίας σε επίσημη διάλεκτο όπως και να χρησιμοποιήσει επίσημο στυλ ομιλίας στις προφορικές εξετάσεις.

Ο υποψήφιος καλείται  να κατανοήσει δύσκολες καθημερινές περιστάσεις ενώ στα γραπτά το φάσμα των γνώσεων του πρέπει να είναι μεγάλο.Οι επιτυχείς εξετάσεις αυτού του επιπέδου πιστοποιούν τις γνώσεις και ικανότητες του υποψηφίου σε επίπεδο της μητρικής.

Λειτουργούν τμήματα:

Προετοιμασία για όλα τα αναγνωρισμένα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας του Ινστιτούτο Πούσκιν

Ιδιαίτερα Μαθήματα:

Αν ειδικοί λόγοι υποχρεώνουν τον σπουδαστή στην παρακολούθηση ιδιαίτερων μαθημάτων, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κολίτσα, μπορεί να προσφέρει εγγυημένα την καλύτερη λύση και σε αυτόν τον τομέα, με πτυχιούχους καθηγητές και αποτελεσματικά προγράμματα σπουδών.  Περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία της σχολής.

ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ

error: Content is protected !!