Οι εξετάσεις είναι σχεδιασμένες ώστε να παρακινούν τα παιδιά από την παιδική έως την εφηβική τους ηλικία αλλά και στη συνέχεια της ζωής τους . Καλύπτουν και τις τέσσερις γλωσσικές ικανότητες – reading, writing, listening και speaking – και βασίζονται στην ιδέα της προοδευτικής μάθησης.

Όλες οι εξετάσεις ανταποκρίνονται στο Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR) – το διεθνές πρότυπο για την περιγραφή της γλωσσικής ικανότητας.

Το πιστοποιητικό θα βοηθήσει το παιδί σας να αποκτήσει πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας και καλύτερες προσωπικές και επαγγελματικές προοπτικές.

Μαθαίνοντας Αγγλικά από μικρή ηλικία, τα παιδιά έχουν συγκριτικό πλεονέκτημα τελειώνοντας το σχολείο. Οι εξετάσεις μας έχουν παγκόσμιο κύρος και έτσι οι κάτοχοι των πιστοποιητικών Cambridge English έχουν καλύτερες προοπτικές σπουδών και εργασίας.

Αν αναζητάτε διαφορετικούς και πιο διασκεδαστικούς τρόπους για να εξασκήσετε τα Αγγλικά σας, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κολίτσα σε συνεργασία με το Cambridge English Language Assessment θα σας προτείνουν να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Εκμάθηση Αγγλικών. Εκεί θα βρείτε πολλά δωρεάν παιχνίδια και άλλες πηγές εκμάθησης.

Αν είστε γονέας ή κηδεμόνας και θέλετε να να υποστηρίξετε την προσπάθεια του παιδιού σας στη μάθηση, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα Πληροφορίες για γονείς.

Ξεκινήστε ή συνεχίστε το συναρπαστικό ταξίδι εκμάθησης Αγγλικών του παιδιού σας από εδώ! Αναζητήστε παιχνίδια και διαδραστικές δραστηριότητες για μαθητές αλλά και χρήσιμες συμβουλές για γονείς.

Αν αναζητάτε τρόπους να βοηθήσετε το παιδί σας στην εκμάθηση Αγγλικών, επισκεφθείτε τη σελίδα μας Πληροφορίες για Γονείς και βρείτε την υποστήριξη που χρειάζεστε. Το υλικό, που έχει επιμεληθεί η ερευνητική ομάδα του Cambridge, παρέχεται εντελώς δωρεάν.

error: Content is protected !!