Γιατί Γαλλικά;

  • Η γαλλική γλώσσα  ομιλείτε και στις 5 ηπείρους
  • Η Γαλλία αποτελεί σημαντικό εμπορικό και οικονομικό κόμβος: τα 2/3 του ευρωπαϊκού εμπορίου διακινούνται μέσω της Γαλλίας.
  • Η κουλτούρα της Γαλλίας είναι τεράστια! Η συγκεκριμένη γλώσσα έχει να παρουσιάσει μεγάλη λογοτεχνική ποικιλία και μουσικό πλούτο.
  • Απαραίτητη η γνώση της Γαλλικής για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν τομείς όπως η μόδα, η κομμωτική, η κουζίνα, η κοσμητική και η ομορφιά.

Γιατί σε εμάς;

  • Σύγχρονα συστήματα διδασκαλίας, με χρήση οπτικοακουστικών μέσων
  • Δωρεάν διανομή βοηθητικών φυλλαδίων και επιπλέον ασκήσεων
  • Τακτικά διαγωνίσματα και συστηματική παρακολούθηση της προόδου κάθε μαθητή
  • Άνετο και φιλικό εκπαιδευτικό περιβάλλον, με όλο το προσωπικό πρόθυμο να προσφέρει κάθε βοήθεια σε όλους τους μαθητές
  • Μεγάλη παράδοση επιτυχιών στις εξετάσεις για τα αναγνωρισμένα διπλώματα του Institut français dAthènes
  • Προσιτά και ανταγωνιστικά δίδακτρα

Επίπεδα διδασκαλίας

Πιστοποιεί τις στοιχειώδεις γνώσεις της γαλλικής γλώσσας οι οποίες καθιστούν δυνατή την απλή επικοινωνία σε οικείες και καθημερινές καταστάσεις.

Πιστοποιεί το στοιχειώδες επίπεδο της γαλλικής γλώσσας μέσω επικοινωνίας με απλούς και συνηθισμένους διαλόγους, που προϋποθέτουν μία απλή συζήτηση σε οικεία και τρέχοντα θέματα.

Πιστοποιεί το επίπεδο ικανοτήτων στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας : ικανότητα κατανόησης και συμμετοχής σε συζητήσεις θεμάτων επικαιρότητας, γνώση λεξιλογίου περίπου 2000 λέξεων και βασικών γραμματικών γνώσεων, ικανότητα προφορικής και γραπτής παρουσίασης πληροφοριών και κειμένων.

Οι μαθητές αρχίζουν να αποκτούν την ικανότητα κατανόησης κειμένου και να χειρίζονται συνειδητά τα γραμματικά φαινόμενα.

Οι μαθητές αρχίζουν να αποκτούν την ικανότητα κατανόησης κειμένου και να χειρίζονται συνειδητά τα γραμματικά φαινόμενα. Παράλληλα μαθαίνουν να εκφράζονται με άνεση σε γραπτό και προφορικό λόγο.

Το δίπλωμα αυτό πιστοποιεί γνώσεις Γαλλικής γλώσσας και Γαλλικού πολιτισμού ανάλογες και αντίστοιχες αυτών του Γαλλικού απολυτηρίου.

Οι μαθητές, μετά την προετοιμασία, μπορούν να κατανοήσουν το περιεχόμενο ενός σύνθετου κείμενου και να εκφραστούν με μεγάλη σαφήνεια, εκφέροντας άποψη για μεγάλη ποικιλία θεμάτων.

Παρέχει τη δυνατότητα εισαγωγής σε μία ειδικότητα και αποδεικνύει ότι ο κάτοχός του δύναται να παρακολουθήσει ανώτερες σπουδές.

Τομείς επιλογής : Λογοτεχνία, Λογοτεχνία-Ιστορία, Λογοτεχνία-Μετάφραση, Λογοτεχνία-Ευρωπαϊκή Ένωση

Ολοκλήρωση της γλώσσας μέσα από πολύωρη διδασκαλία, συνεχή έλεγχο από τη Διευθύντρια Σπουδών, προκαθορισμένη ύλη και με βασικό προσανατολισμό την προετοιμασία για συμμετοχή σε επίσημες εξετάσεις.Ειδικά μαθήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις του πτυχίου.

Λειτουργούν τμήματα:

Προετοιμασία για όλα τα αναγνωρισμένα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας Delf | Sorbonne. Προετοιμασία για όσους επιθυμούν την εισαγωγή τους στην γαλλική φιλολογία

Ιδιαίτερα Μαθήματα:

Αν ειδικοί λόγοι υποχρεώνουν τον σπουδαστή στην παρακολούθηση ιδιαίτερων μαθημάτων, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κολίτσα, μπορεί να προσφέρει εγγυημένα την καλύτερη λύση και σε αυτόν τον τομέα, με πτυχιούχους καθηγητές και αποτελεσματικά προγράμματα σπουδών.  Περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία της σχολής.

ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ

error: Content is protected !!